Webshop

Az élelmiszerek és vegyiáruk  forgalmazása Gellai Judit - Az élelmiszerek és vegyiáruk forgalmazása
Darab:
4 300Ft helyett: 4 000 Ft

 

 

Szerző:

Gellai Judit

Kiadás éve:

2017

Modul azonosító:

10028

Terjedelem:

287 oldal

Készlet információ:

raktáron

 

 

  • TARTALOMJEGYZÉK  
  • 11Az élelmiszerek fogalma
  • 20Emésztés, tápanyag felszívódás
  • 24Mikroorganizmusok jellemzése, életfeltételei
  • 30Növényi eredetű élelmiszerek
  • 46Édesítőszere
  • 52Étkezési zsiradékok
  • 55Zöldségek
  • 68Gyümölcsök
  • 80Állati eredetű élelmiszerek
  • 95Tojás
  • 97Húsok
  • 111Édesipari termékek, koffeintartalmú élvezeti áruk
  • 125Fűszerek és ízesítőszerek
  • 137Alkoholmentes italok
  • 142Alkoholtartalmú italok
  • 171Az élelmiszerek jelölésére vonatkozó előírások
  • 186Az áru átvétele és tárolása
  • 192Kiegészítő követelmények a élelmiszerek forgalmazásához
  • 213Vegyi áruk
  • 280Angol tananyag: szószedet és alapkifejezések

 

Eladástan

Eladástan

Gere Gábor - Eladástan

Kosárba

2 200Ft helyett: 2 000 Ft

Kereskedelmi ismeretek

Kereskedelmi ismeretek

Gere Gábor - Kereskedelmi ismeretek

Kosárba

5 400Ft helyett: 5 000 Ft